Utrápená

Utrápená

Anotace: ..proč se kvůli lásce musíme trápit..

Zlomené srdce,
zrychlený dech,
zpocené ruce,
ještě rychlejší tep.

Po tváři slza
cestičku hledá
velká jak hrášek
stéká a padá.

Rudé má tváře,
tělo se chvěje,
sluneční záře
ta jí ne-hřeje.

Kampak to spěje,
duše se svírá,
co se to děje,
kde láska se skrývá?
Autor Jean89, 15.10.2006
Přečteno 222x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trápení, to k lásce patří...

03.09.2007 15:46:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí