21:30

21:30

Anotace: mismatch

Co teď mám,
jsem tak sám,
cítím,
že tak bude to navždy,
dál a dál.

Kam se poděl všechen cit?
Proč utekla všechna naděje ?
Vždyť dál už nejde žít,
když nikdo nevěří a ani se nesměje.

Říkaj,
že v nouzi poznáš přítele,
co když žádný není?
A tak ptám se nesměle,
co se tím mění?

Dřív nebo později každý bude sám,
ten pocit samoty moc dobře znám.
Když srdce tluče, oči pláčou a rty klejí,
v takových chvílích ostatní člověku se smějí,
ale co ví, nikdy v kůži smolaře nebyli,
nikdy bolestí nežili.

Co dělat, když člověk sám zůstane ?
Nic dělat se nedá,
snad jen předem doufat, že se to nestane,
Když už nic nemá,
sám bude kráčet osudu vstříc
a co víc?
Nejspíš už nic...
Autor deSolAxe, 15.10.2006
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přítel tu žádný nemůže být, když nepustíš ho k sobě, otevři duši přátelům novým, nečekej v koutě tiše, neužírej se svojí samotou a smutkem, radši to naprav vše rázným skutkem, matýsku tvoje křídla jsou tak čistá a krásná i když jsou na nich hluboký rány, tak neschovávej si je pro sebe, vždyť plno lidí by chtělo na nich s tebou letět

26.10.2006 14:52:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí