Našel si nás

Našel si nás

Anotace: aktuální poezie

Často jsem ho hledal
(hlavně když mi bylo ouvej)

bibli studoval
zkoumal mudroval
v kostelích pátral
šmejdil a šátral

ani stopa
ani vid ani slech

Uplynula pak dlouhá doba
od mého vzdání úsilí

Až nedávno

V hypermarketu mezi paštikami
a francouzskými sýry z Číny
jen tak jsem vzhlédl
a spatřil tě.

Oko v trojúhelníku
na nejvyšším regálu
sedělo
kopalo nohama
a cpalo se čízburgrem.

Kazatel z amplionu opěvoval slevy
zástupy poutníků monotónně sem-tam

Ztratili jsme ho
a On si nás našel.

Asi je skutečně dobrý.

(ten čízburgr)
Autor Dandysek, 16.10.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí