Bytosti noční

Bytosti noční

Anotace: Jedna půlnoční inspirace ... show must go on

Co ve snech zní
houslí tesklivých,
když ve dne spí
v barech šedivých.

Snad o pódiu sní
a světlech třpytivých,
když falší čpí,
tóny strun ohraných.

Když soumrak přijde
a dívka hlas ladí,
než slunce vyjde,
tím žalem tě svádí.

S každým ránem
bytosti noční
řeknou: "Ámen."
A umřou postý.
Autor Doriana Marková, 16.10.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to zajimave.....ma to prinejmesnim nevsedni nadech a to ja ocenuji...

08.11.2006 19:13:00 | Lisa Kloboučková

Tohle už je zajímavější, ale platí to samé, jak už jsem Ti psala.

16.10.2006 23:12:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí