...Nostalgická...

...Nostalgická...

Anotace: Nikomu ty verše asi nic neřeknou, protože je to pro moji kamaradku, ale když už sem to napsal..... :)

Myslet a nechat vzpomínat,
jaks' zpívala a hrála,
je krásné jako přemítat,
kam půjdem do neznáma...

Po dvou, či jedné koleji..?
A kde výhybku hledat...?
Po jedné půjdem spojeni
na krásný Nový Zéland....

A když se sen pak rozplyne,
tak zbydou jenom kruhy,
znovu v panenství spočine
ten kruh má barvu duhy....

Vzpomínky se nám hromadí
jsou jako hebký mech
co po srdci nás pohladí
pak někdy přijdou potají
a prolomí svůj břeh
a my se utápíme v moři-
-krásných vzpomínek...
Autor Peky, 16.10.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pro me to asi nebylo co

20.11.2006 18:47:00 | Hanicka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí