Naděje

Naděje

Anotace: naděje a víra - bez nich jsme ztracení

Život je jako kolotoč...
stále se ptáme jak? a proč?
Žijeme v nepropustném kruhu
protknutém neštěstími všeho druhu.
A mezi tím vším trápením a bolestí
vysvitne občas malinké světýlko - pro štěstí.

A tenhle záblesk, ten nestálý plamínek,
to je to, pro co žijeme život svůj.
To je to, co vidíme v očích svých maminek,
to je to, co říká nám „pokračuj!“.
Je to jen záblesk, nabitý energií,
která nám pomáhá žít svojí utopii.

Propadne peklu, čí srdce oslepne,
kdo nevidí štěstí, temnotě podlehne.
Bolest ho zasype, smutek ho zahltí
a věčná nicota navždy ho pohltí.
Nikdy se nevrátí, cesty zpět není,
peklo je věčné, to jen svět se mění.

I když jsi na dně, neztrácej naději,
že jednoho dne zas bude lépe.
Bez pevné víry se zázraky nedějí...
Autor Kyselinka, 16.10.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Strašně se mi to líbí, fakt moc.. zvlášť některý ty verše..

24.10.2006 10:39:00 | Saen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí