Zpívajícím hvězdičkám

Zpívajícím hvězdičkám

Anotace: mnohdy zpívají o lásce, ale vlastně žádnou pořádnou neprožili...

Zpíváš písničky o lásce a o bolesti,
kterou s sebou přináší.
Jak můžeš, ty popová hvězdičko, vědět,
co láska obnáší?
Zpíváš procítěně, ale nikdys nemiloval.
Na lásku sis s růží v posteli jen hrál.
Ve všem byl byznys a taky tvrdá měna.
A teď děláš, jak tvoje srdce sténá.
Lžeš do textů,
do písmenek poskládaných v hřejivou lázeň.
Těch, kterých si na svoje sladký oči dostal…
Žádná bázeň!
Za peníze si můžeš koupit kde koho v dnešní době,
ale láska, ta se nekupuje jako mýdlo v tubě.
Od té je třeba srdce a ne prkna světových hvězd.
Když budeš nosit nos pořád takhle vysoko,
nikdy se k tobě nemůže snést.
Tak prosím, nezpívej, jak ti srdce puká žalem po ní,
když šlo jen o flirt a o vyspání.
Lehko se skládají slůvka plná lží,
když peníze a slávu přináší…
Autor melebele, 17.10.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí