Nepij!

Nepij!

Anotace: O utápění smutku v láhvi.

Člověk na pokraji svých sil,
ze všeho nejvíc by jen pil.
Utápět své trápení
v lahvi plné mámení.
Utápět svou smutnou duši,
tak jak se na slabocha sluší.
Hltat doušky zrádného moku
a nepřistupovat k jinému kroku.
Vyměnit život za přítelkyni láhev,
žít jen pro ni a pro její nálev.
Odpouštět jen při močení
a odhodit své vlastní snění.
Život žít na pokraji krachu,
přestaň pít už sakra brachu.
Postav se k problémům čelem,
vždyť proto jsi byl do chlapa vtělen.
Autor Ďábel sám, 17.10.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš pravdu...ale někdy taková sklenička bublinek...hmmm.. :-)))

17.10.2006 19:33:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí