Štěstí

Štěstí

Anotace: ...

Štěstí je brána, která se v srdcích otevírá,
štěstí je láska, která nikdy neumírá;

štěstí je Bůh, zazvoní nám zvonec,
štěstí je pohádka, má dobrý konec.

Štěstí je den, kdy řekneš své ano,
štěstí je zdraví, neboť je ho málo;

štěstí je květina, která mi Tě připomíná,
štěstí jsi Ty, jak oříšky spadla jsi mi do klína.
Autor Robert Thomas, 17.10.2006
Přečteno 740x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A kde já mám kousek štěstí? Nenašel by se? :-)

18.10.2006 11:49:00 | melebele

konec - zvonec?
Ach jo!

17.10.2006 20:29:00 | Dandysek

co je štěstí, jaký úhel pohledu máš?

17.10.2006 19:55:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí