Obydlíčko

Obydlíčko

Anotace: ...

Na dovolenou karavanem,
uvidí novou krajinu,
potkává srnku i s havranem
a zdraví paní Malinu.

Putuje sám,
nemá rád společnost,
říká si, to bude flám
a také nová zkušenost.

On sám samotářem býti nechce,
domek je však malinký,
rozbije se lehce,
na maličké kousínky.

Tak holt ani přítelkyni,
domů pozvat nemůže,
chce být šnekem od rodiny?
Kdo k potomkům jim pomůže?
Autor honnnzik, 17.10.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí