Řádky

Řádky

Anotace: ...na zaprášeném chodníku... ...byl zabit člověk člověkem... ..kuli vyznávání jiného náboženství..

Po zaprášeném chodníku vítr žene
z novin dva listy vytržené,
na něm pár řádků sotva čitelných..

Pár řádků pod otisky podrážek
lidí, co honí se jen za penězi.
Každodení příběh v řádcích pomalu mizí..

Nečtené řádky s chybami, říkají lidem,
že byl zabit člověk člověkem,
člověk, který byl židem..
Autor KuříNožička, 18.10.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí