DADA

DADA

Anotace: Dadaistický rozhovor našich autorů Trdlo a Lost Heaven

P:
otpzuetruhjezertnřetnzřenertžhreh
M:
mecheleděkalmajakap!
P:
Acha papa chapaja
M:
papa chaja namařanoca
P:
Achamaja rámakáma pádí - ma
M:
kamapádi?nono etě nehrbataja
P:
hřbajakamraaatrarkagrhčrkmkrpdkrrrrrrr!
Grba!
M:
nekěmrekejesere!nesere nesere...spacakovojo prbecheve....fekefeke
P:
Gmba řgřk krkymbga.....
M:
prdahóp!
M:
choo?
P:
Baprbrda
M:
nebratax xxx viiii...
P:
xxx?
Baga
!
M:
baga baga!chachachaaaa
P:
gmm
P:
KOlpadremationemka kampadra tioněma
M:
matio matio e-e-e....maminatika mika mati bububu!!
P:
Ajpadako!
mamika tika blekšako
Blujakblujak
M:
me netika, malo malo, zadhmomo neenaaaa!blujak megamega...neblesko neblesko....sneko sneko ...blujak tvrdogo
P:
Jakomatikamoka
P:
bigo semaxomixamo
P:
Polojajajaj
P:
okamo krujini
P:
biga brzana řanamalaskoramatik
M:
mega prasičit paliča svinamina!nono matíkamoka nevere...hodópohódó nonó mat....chócho
P:
Poisoněme hochá
minakaputo
chochocho
M:
kaputo hocho finidefini!!!!
tytyty!
P:
platimikali minarikali kerva i axicka
Kucikucikuc!
M:
exněxně, zaha fuč fuč!hahaha kápkapkap sla sla sla....nevaneva
P:
sapka kucikuc
M:
hahaha titiniti
P:
gamba ramba!
klarikamá nárky moc mockilati darkynok!
parimaka budějky.......opikujemetosenatom blujkové
M:
darky hovohovo?lidolido, blujujujůůů
P:
palvakymanajana....sexrtiknmamkadřka
M:
hahahaaa, tanynýnýý tyty?
P:
Johomakali káli ozřamakali semají
M:
kali řadardajaaaa, momo séka séka přžikopůpůo
P:
sexipopžřžikopo jamijujameja hrcikihrc jajajajaj
feromanínáka?
M:
nehrcvpšřžkopo!lehaleha, problos horomojo...
padada
lilípísme mega mega, jááíýžřsala macala!
P:
á kamátka?
M:
e-e, fujijiáý
pisma hodnohodno mega, jasala komekome
P:
komatakolajamikan klářikáí?
M:
ekeleke
P:
???ikiki?
M:
kelemekejaha ne-éí
P:
Ahajamakinalájá GRRRkachgřčmkarg
M:
gřřř, kach, hlupostupo moja imýgi
P:
Klarikamažabika ja majikarik!
M:
chrmchrm, jakala...spááópala
P:
NEchamaji opšaplaik
P:
pofikdatme sik budchemika
M:
chemika chemika poisonimi i kačarkaja!
Date and Time: 10/17/2006 10:40 PM
P:
néchémika----budéheméika
miskíý upirákanetopirakachrg?
M:
misky jedyolyolyal a fen....kačááíahusa bumbum..johoho, nene mikachemikřa!
P:
poníoka teščikamir?
M:
poníoka nege, me ham ham husahusa děšdy totalo
P:
polonika?tesikamahama vojtikagrrrrrr
M:
sakara sakara polonika!!!zapčomorikzpomo!špalkrghonemo!!!
Autor Uldor, 18.10.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tomu já říkám geniální originalita. Bravo!!!

18.10.2006 22:26:00 | Doriana Marková

pádí..to je moc asciativní, konkrétní

18.10.2006 20:36:00 | Jarky

ja volim...se očístí vědomí od slovního znečistění...oddychové...jen sloupce písmen,shluk asociací...

18.10.2006 20:35:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí