Něco si vezmu.

Něco si vezmu.

Anotace: někdy je těžké proměnit myšlenky ve slova mnohem těžší ale bývá proměnit slova ve skutky...

Tisíc let jsi pro mě nová
když se tak courám v myšlenkách
to jinou nehledám jak bych měl
chtíč tím tak do ulity schovám
proč zády se točit a říkat že není strach
Tvůj smích a na smrt bych zapomněl

A taky na všechny trable světa
ty pálí mě v dlani tak proto ji nedávám
dojdu si pro Tebe do lékárny přes ulici
třikrát týdně a hodně zapít je nevyřknutá věta
něco si vezmu a něco už mám
hrát si s ohněm je mírně na palici

Vím že víš - to že se spálíš a já Tě varoval
však kdo by myslel hned na nejhorší
máš se co učit – život je kost k ohlodání
pod tíhou argumentů tiše nám stagnoval
a pak bez varování vyjel na kolej vedlejší
„jsem s Tebou do svítání“ - znělo jak odhodlání

Tak všechno nejlepší...
Autor Adam Piston, 19.10.2006
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na mě moc obsáhlý, ale hezký

19.10.2006 12:00:00 | Miskitka

Zastavila jsem se u Tvé básně,
však nezní pro mě příliš jasně,
skrývá se v ní bolest tichá,
ke čtenářům snad pospíchá,
však je plná tajů, křížovky,
vidím jí špatně pod krovky...

Každopádně přeji hodně sil... :-)

19.10.2006 07:46:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí