Stačil by jen kousek

Stačil by jen kousek

Anotace: ***

Kouskem slunce,
jen jediným paprskem se pohladit.
Ohřát se a nespálit.
Rozpůlit ho, aby kousek duši hřál,
druhou půli, aby jiskru oku věnoval.

Kouskem mraku
jen jediným polštářkem své sny foukat.
Dát si naději a smět moct doufat.
Uštípnout si kousek růžku, dát pod hlavu.
A křičet, že díky kráse nebe nestárnu.

Kouskem rosy,
jen jediným lesklým korálkem
si uchovat vzpomínky.
Na náruč svojí milované maminky.
Jen střípkem tý slzy bez soli,
svou duši křehkou zocelit.

Kouskem Tvého srdce
roznést lásku do celého mého těla.
Rozbouřit pocity, být rozechvělá.
Ode všeho stačil by jen kousek malý,
aby se krásné chvíle zachovaly…
Autor milenium, 19.10.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí