Svůdnice

Svůdnice

Anotace: Jen pro krásu umiraje

Skála mořem překrytá noci bouřila,
Dolu kde shlížela tajemná osoba,
Pro niž je laska jen prokletá udoba,
Lod má na mistu bez citu utonula.

Všechny Lodě plujíc vražedným ůtesum,
Hledajíc zkázu pro krásu svůdnice,
Která láska odhodla život vzít piratum.

Vlci mořští hledají poklady a truhlice,
Soucitu pirati nikdy nemaje.
Však chtějí stále více než velice.

Nyní za zády to mými se ptáje,
Která duše mě to do pekel svádí,
kdežto sám lině si i odpovidaje,
Mladá dívka kterou snad smutek chladí.

Oheně vřící v očích vic nemaje,
Byla zrazena druhem svým nejdrahším,
Tet oplatit chce ticho beznaděje.

Časem místo to prokleté objevím,
Nazpátek, počítam, se už nevratím.
Autor Destty, 20.10.2006
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí