Lasko chci tě

Lasko chci tě

Anotace: jen tebe, zimu a nebe.

V prachu v dáli stracené,
Vidím tě jít na cestě vdali,
Stejně odcházeli králi,
Tvé tváře jsou strachy vybledle.

Bojíš se snad lásky bez té vrázky,
Které si jen slyšela vše zlé,
Vše sou jen ty životní sázky,
Každá lež má své upjaté uzle.

Jsi prostě má jediná bohyně,
Nesmiřitelné dívčí krásy,
Nechtíce jinou, ty jedině.

Zní v hlavě mé divné hlasy,
Říkají mi to velmi přísně,
Pozvi ji na koktejl nisy.
Autor Destty, 20.10.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí