Trilogie

Trilogie

Anotace: bez přípravy

Plíseň zdí denně míjených kolemjdoucích
otevřená vrata otevřená rána ze sna
dohlížející lampy
odjíždím zpět nevrátím se sem nevrátím se
na sál ani na stůl pod lampu
zbalenou brašnou se tlačím k přísnému výklenku
vytrhnu bábě z huby místenku
ze zubů si autobusák čelist uplete a jízdenky
s ní hrdě odklepe
Samý hradby kolem hradby dívím se že jedem - jedem
to je důležitý nejedu ale rozejdem se to mě nezajímá
ale kam jsou tu jen hradby
přivážu si na koule 0,5Kg závaží abych měl klid od
nářeků sanitek...
Autor Adam Černý, 20.10.2006
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí