Horký déšť západů

Horký déšť západů

Anotace: Milovala jsem ten obraz.. škoda jen, že ho neumím vykreslit, tak byl mnohokrát vykreslovám mně očima přírody..

Medové zlato do krajiny
Rozlévá
Poslední sen hladí srdce
Usměvavé
Paprsky něžně plynuly
Po vůních akátů
Bílým světlem rozzářené

Nebe zahalené v závoji
Z plátků
Křehce azurových mléčnou
Prorývané
Vteřinou pomíjivosti
Vzdálených letadel

Ptačího křiku kroužící
Prstenec nádechu
Žhnoucím šarlatem
Sametový
Déšť lilií zkropil
Vinohrady
Postříbřené drobnými
Kapkami hroznů
Od vína zabarvené
Slunce.. zapadá..
Autor Anima de Vries, 20.10.2006
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásný obraz...

20.10.2006 19:05:00 | Sima

podbarvené citem..

20.10.2006 17:28:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí