Schovaná...

Schovaná...

Anotace: ...já jen hledám...

Schovaná...
schovaná pod plaštářem
hledá tmu
kdy kapka padne na zem?
kdy dojdu procitu

schovaná pod polštářem
schovaná před světem
jsem jenom nuzným plazem
ptákem před příletem

schováná pod
a přec tak odkrytá
stačí jen hod
kapkou je zalita

hledá v sobě pocit
hledá pochopení
kdo ve tmě procit?
hledám zaslíbení
Autor Lodě, 21.10.2006
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí