....

....

Anotace: nevím co o tom napsat...přečtěte si to a pochopíte sami o čem to je..možná

Proč radost v srdci není
Když potřeba je nejvíce
Pak smutku nic nebrání
volná je cesta do srdce

temnota smutku mě obtáčí
a poté začíná stahovat
i slunce se na mě zamračí
a jde se raději schovat

proč kdo by pomohl není
kdo povolil by stáhnutí
probral mě z temného snění
osvobodil ze zajetí.

Můj osud je prokletí?
Ve věčné bolesti být?
Bude provázet mě staletí?
Dokud nepřestanu navždy žít…?

Kdo ví...
Autor Adeleide Gregory, 21.10.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí