Našli jsme

Našli jsme

Anotace: Zamyšlení

Našli jsme cíl
-jiných krajích chvil-
upoutávájících k hloubi
-minulostí určujících-
sebe ve vzpomínkách
-na protrpěné dotyky-
krásných žen
zvolených v plén
mírně prozíravých
očí nemohoucnosti.

Ó prosím!
-Matko všech smutků-
načechraných omylů
-Matko všech krás-
pokřivených zrcadel
-Matko všech žen-
révy mého vína
opojného po prvním
spatření nevinnosti
v křivkách mladých těl.

Vzdávám se!
-Otče všech svárů-
hudebních chvil
-Otče všech nenarozených-
neplodných zrůd
-Otče všech mých-
neřestí a nedostatků
své jasnosti
hvězdných milostí
sebe samého.

Našli jsme cíl
-jiných krajích chvil-
dosáhnout až k bohu
-nepadnout v klín-
ženských vnad
-opravdovost neleží-
v ženě, ale v citu
o kterém se nemluví
našli jsme nedefinované
láska to není. Snad…?
Autor Thilion, 22.10.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí