Bez Tebe II.

Bez Tebe II.

Anotace: ...

Zase se mi rozběhlo srdce
a při rozcvičce shazuji hvězdy
už mi zase voní stromy (nejen tráva a naše domy:)
a přesto

Už nejsem středem, obíhám těsně
znovu se nebojím, jsem dcera krále
a můj "ryk vítězný je pravda a láska:)
a přesto

stále

chybíš mi kurevsky
Autor Soliska, 22.10.2006
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí