Nitky Osudu

Nitky Osudu

Anotace: ?

Mám rád, když jsi ve mně ztracená,
i když tenhle jev
už dávno pozbyl platnosti,
již můžu jen říct, nyní ve vší jasnosti,
že: „naše láska zmařená
ztrácí se v řece marnosti!“

Mám rád, když jsi ve mně ztracená,
však ten jev již dávno není zřejmostí,
já na věky jsem ztracen
v tvé řece marností!

Láska, jak trýznitel tvé duše
zraňuje tě , aniž tuše,
že dobrovolně chceš tu tíhu snést
Já chtěl bych ti dopomoct ji nést!!!

Oba jako celek jsme alespoň z poloviny šťastni,
tak musím říct:
„Miluji tě, tak prosím začni
nitky našich osudů, opatrně příst!“
Autor Darth Petr, 22.10.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí