Květy noci

Květy noci

Anotace: Co tahle báseň znamená neřeknu:-)

Na nebi měsíc stříbřitě svíti,
ve váze mé uvadá kvítí,
kvítí, které jsi mi z lásky dal,
namísto radosti v srdci žal.

Na nebi září hvězdy jasné,
vše co jsme zažili bylo krásné,
přesto však v temnu pokoje,
zbavím nás toho závoje.

Měsíc, hvězdy, černá tma,
sic tohle říkám, přesto jsem tvá.
Holky jsou zvláštní, řekl bys,
asi máš pravdu, řekni však víc!
Autor Jewel, 22.10.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí