Malovat rychlou linkou

Malovat rychlou linkou

Anotace: zářící vlaky...

Neznámým ukázat svou tvář
a ukrást pohlazení ostravskému slunci,
v plechovce prožívám románek,
románek zavřených očí,
plachých úsměvů a tichých gest-
šafránových,
dech bílého heřmánku
objímá mě,
snově procitám...

Stříbrné mašinky
křižují můj malý svět,
plné jsou nádechů,
tónů
a pocitů modrošedých,
ožívajících korálků vzpomínek,
a každý jeden-
barví se duhovou rosou
dívčích copánků
a prvních slůvek- Mám Tě rád
Autor Montynka, 23.10.2006
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zavřít si svůj svět do skleněné kuličky, která se zatoulá do trávy daleko od důlku s ostatníma. Bylo by to hezké - mít jen chvíli svět pro sebe.

27.10.2006 14:26:00 | černočerný

takto je tak bylinkové až se mi z toho dech chytá o aroma večerního vzduchu

23.10.2006 20:35:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí