Hvězdy a měsíc

Hvězdy a měsíc

Anotace: je to taková oslava kamarádství, které trvá už zhruba sedm let a nikdy na sebe nevydržíme být dlouho naštvaný, prosím ohodnoťte, nevím, jestli jí to mám darovat nebo ne, stejně ale-díky Barunko!!!

Představ si krásný svit měsíce,
citů se Ti do hlavy nahrne směsice.
Takové pocity já prožívám,
když na Tebe občas myslívám.

Jsi měsíc, co září do temné ulice,
jsi ve tmě žhnoucí svíce.
Máš kolem sebe plno hvězdiček,
jak od štětce kapiček.

Chci být hvězdou na tvé noční obloze,
nechci to vzdát hned při první nástraze.
Hvězda umí splnit lidské přání,
měsíc svítí celou noc bez ustání.

Přeji krásný nový den,
užij si pohodu jen.
Usměj se, vzpomeň si, co Tě čeká dnes,
pod svým údělem už kde kdo kdy kles.

Jsem moc ráda za vztah náš,
ve mě nejlepší kamarádku máš.
Mám Tě ráda, za vše Ti děkuji,
svůj obdiv Ti uděluji.

Pomáháš mi, nevím jak se Ti odvděčit mám,
Kousek svého srdíčka na památku Ti třeba dám.

Kousek srdíčka,
ať mě v tom svém taky máš
a jen v dobrém na mě vzpomínáš.
Autor Pavluschka~2, 23.10.2006
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Chtělo by to si více pohrát se slovy, ale jinak velmi pěkně napsané.

24.10.2006 19:43:00 | LitaciLee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí