Temný smutek

Temný smutek

Anotace: další vzniklá z deprese

Není srdce
pouze stín
vůdce
z vlhkých proláklin.
Smutek a touha
vládci moji
krev a mlha
koho se bojí?

Ani smrti ani bolesti
ani lásky ani neřesti
zdají se prázdné
přece je v nich mnoho
bytosti krásné
nebýt toho
že ve světle očí
jež patří lidem
slova je mučí
s ledovým klidem.

Ztraceni prokleti
mé sestry noci
nedojdem objetí
už nelze pomoci
smrtelně raněné
na věky věků
srdce je kamenné
pozbylo tepu.
Autor Meiv, 23.10.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Což ho takhle oživit?
že by se mu život zprotivil?
Že by chtěl mít vlastní klid
a nechat ho konečně zastavit.

08.05.2007 10:09:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí