Tma

Tma

Anotace: ?

Když lesem jdeš a všude tma je
Když zmocní se tě strach
Když jdeš dál a les nemá kraje
Když temnota převáží misky vah

Každý kout černě na tě kouká
Strom co pohyb skrývá
Zdáli moudrá sova houká
Větev co vypadá jak živá

Strach se tebe zmocňuje
ten co na slabochy sází
ten co tvou obranou lomcuje
Když tě skorem v zádech mrazí

Ty musíš rázně odolat
říci lesu dost
u svého cíle vytrvat
třebas si broukat pro radost

Když vítězně vyjdeš ven
Když porazil jsi hvozd
Když zjistíš, že strach byl jen sen
Když uklidníš se dost

Potom budeš mít za sebou další životní zkušenost!
Autor Darth Petr, 23.10.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí