Nejistota

Nejistota

Anotace: jen tak

Nejistota

Jak nahý v trní bloudí dějinami
hlava co v mracích sídlo má
a prostor neznámý dusí se pokrokem
v beznadějném shonu za světlem na konci tunelu
kde možná čeká TEN.
A tváře putiů se škodolibým šklebem
v bezvýrazných skleněných očích
mávají plastovými křídly za rachotu řetězů
nad otvorem směrem dolů ...
... a padáš a padáš
Autor gest, 24.10.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky za návštěvu .. moje Pé je velké asi tak ze stejného důvodu jako tvoje Té :))

25.10.2006 20:44:00 | lásík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí