Originální dárek

Originální dárek

Anotace: ruční výroba :-)

Smíchat dvě vonná mýdla v jednu esenci.
Rozbalit novou aviváž a všemu dát jednu romanci.
Možná dárek pro někoho, kdo má v životě chaos
a komu je značka kvalitních parfémů vzdálená jak Číně Laos.

Obrousit hrany rozbitého skla z pivní láhve.
Krásně zelený diamant.
Kdo po něm dneska prahne?
Uvázat v obyčejný myší ocásek z pastičky.
A vydávat za kůži, za dárek zabalený do krásné krabičky.

Nastříkat řetízek od špuntu do umyvadla.
Se zlatavým odstínem, jako brož vnadná.
Snad jako dárek pro osleplou babičku,
která si nevšimne, že špunt už dávno nemá hlavičku.

A nebo prstýnek pro svojí lásku.
Na poli utrhnout sedmikrásku
a zalít ji cínem jako cínového vojáka.
Proč kupovat tradiční dárek,
který nikoho neláká?
Autor milenium, 25.10.2006
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, moc. Vždyť je to tak jednoduché, udělat někomu radost. Ale stejně nejvíc potěší, když je originální, jako tvoje básnička.

31.01.2007 22:49:00 | Alucard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí