Svinskej svět

Svinskej svět

Anotace: Každý jsme někdy na všechno nasraný, jenže záleží na tom, jaký si to uděláš, takový to máš.

SVINSKEJ SVĚT

Svět je tvrdej, agresívní.
Kolik se v něm vyskytuje sviní.
Většina lidí si pořád svoje ruce jenom špiní
a boháči nad nimi si je s chutí myjí.
Avšak za zdevastovanej svět jsme si všichni vinni!
Autor jehlaspichlas, 26.10.2006
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vážení, prosím, zanechávejte za svou stopou nějaké
komenty, ať je co číst. Díky za pochopení.

Jan Kenneth Lister alias Jehlaspichlas

26.10.2006 14:03:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí