Dneska

Dneska

Anotace: Pár nepřjemných chvil..před pár dny

Dneska není krásně
zkus skočit po hlavě
do této básně - a možná...
že zítra bude líp

Rozkvetly duše
a jedna hoří
rozkvetly tuše
a jedna zde tvoří

Vysaď své myšlení
ukaž své srdce
podepři lešení
máš silné ruce

Dneska není krásně
zítra bude možná líp
zatažené básně
chci krásný dlouhý trip

Světem mezi pampeliškami
srdcem plným světa
a stačí jedna
nejkrásnější věta...
Autor KreestynaK, 26.10.2006
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí