O životě, paměti

O životě, paměti

Anotace: O paměti

Přerovnávám vzpomínky,
v duši potemnělé strachem.
Nejdřív jsem u maminky,
kde se rodím chlapem.

Přerovnám vzpomínky
a objevuji staré lásky,
které prošly, neprošly
a zanechaly vrásky.

Přerovnávám sny,
které jsme v mládí měly
a pak přišly všední dny
a naše sny potemněly.

Přerovnám šance,
které prošly kolem mě,
pak se začaly ztrácet,
možná záměrně.

Uklízím svou paměť,
která pomalu zapomíná,
v duchu píšu závěť,
aby jste věděli co s nima.
Autor Ďábel sám, 26.10.2006
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk nikdy nezpomíná. Jen schovává hluboko uvnitř sebe ...

15.11.2006 21:38:00 | NikitaNikaT.

...uklízím a přerovnávám stále..nekonečný proces.. :-)))

26.10.2006 21:06:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí