Poslední

Poslední

Anotace: Jsou věci které nejdou vrátit zpátky.I když bysme moc chtěli.

Kapky krve po tváři stékají
proč rty se nechtějí smát
ale tiše do tmy říkají
Sbohem lásko,
už nemusíš mě dál znát.

S tmavě rudou příchutí
dívají se oči na svět
ten co je k pláči, donutí
tě udělat nějakou kravinu
která nejde vrátit zpět

Ledové prsty, ledový dech
jako klika na druhé straně
té brány při nebeských zdech
tak podívej se už ně mně
smrt je pomalá lásko,
žádný spěch..

Slzy strachu padají k zemi
zazáří v odlesku reflektorů
a zhasnou spolu se všemi těmi
krásnými vzpomínkami
kdy jsme byli spolu

Necítím teplo tvojí dlaně
necítím tvoji lásku,tvůj žal
držíš mě za ruce
když podívám se na ně
chci žít dál
ale nejde to, tak promiň lásko
Autor Midnighter, 26.10.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí