Tak bych chtěl psát

Tak bych chtěl psát

Anotace: jenže...

tak bych chtěl psát
popadnout meč
do kamene se tesat
…leč

když v hlavě mi třeští
vztah cenovky a výplaty
časy dopravních kleští
zpřetrhaná spojení a záplaty

a když mám čas být sám
chvílí mít sebe
já slyším jen tohle…
v p*deli je mé nebe

reklama hučí
a neříká nic
srdce mi skučí
z přeplněných plic

a proč teda žít?
a proč tesat sebe?
když vše co já jsem
jsem vyměnil světe
za tebe!
Autor TH, 27.10.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí