Pro Sebastiena

Pro Sebastiena

Anotace: Poděkování za to, že jsi Anděli

Děkuji, anděli, za božský klid,
co bez Tebe v duši bych nemohla mít.
Děkuji za Tvého srdce svit,
jež temnotu rozřízne jak ostrý břit.

Děkuji za to, že jsem s Tebou v bezpečí.
Tento pocit ve mě nikdo nepředčí.
Zdá se, že nad Tebou nikdo nekřepčí,
ale TY jsi mé pouto nejkřehčí.

Chci vidět na tváři úsměv Tvůj,
tak nikam nechoď, prosím stůj.
Děkuji ještě jednou, anděli můj.
A prosím chraň život můj i svůj.
Autor mozec, 27.10.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí