Kouzelnice

Kouzelnice

Anotace: jednoho večera ...

Zavři oči a poslouchej noc,
je tu jen chvíli a možná Ti chce něco říct,
neb mně už našeptává,
že málo času mám…

Zavři oči a poslouchej hvězdy,
zpívají svému králi,
a mě noc našeptává,
že Tys mým králem…

Zavři oči a poslouchej mě,
mé srdce mávne proutkem
a možná se vneseme k nim,
k nočním kouzelníkům…
Autor MishaX, 27.10.2006
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí