Cirkusácké děvče

Cirkusácké děvče

Anotace: ***

Můžeš si se mnou hrát jako kuře s žížalou,
ale já pořád budu mít kočovnou krev,
tak trochu nestálou.
Můžeš mě dát klidně kód do vrat,
ale já se ti stejně budu furt toulat.
Mám neklidnou krev,
která jako vítr chce vanout,
jsem mladá a nechci vedle jednoho člověka stárnout.
Můžeš si se mnou hrát jako vrah se svou obětí,
ale není nic, co mě přinutí,
abych s tebou doma zůstávala
a ponožky ti jako tvoje matka štupovala.
Autor milenium, 27.10.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí