Co všechno dokáže chlast...

Co všechno dokáže chlast...

Anotace: Hmm další "šuplíkovka"... Taky jsem ji dneska našla náhodou... Je stará tak 3 roky a je to, když se naši měli rozvádět kvůli otcovému pití...:-( akorát je to pojaté z ženského hlediska.. takže to jakoby s našima nemá nic společného.

Chlast je humus největší,
to není zpráva včerejší.
Všichni to moc dobře ví,
ale stejně ho chlastají.

Prvně ho milujete,
ale pak se litujete.
Léčit se jdete,
a při tom řvete.

"Já ho zabiju,
kvůli němu se opiju."
Za všechno vždy může chlap,
dá vám dítě a měsíční plat...

Tímto končí etapa manželská,
tragédie obrovská.
A jsem tady možná znovu u rozvodu
a chlast zase straší uvnitř obchodu...
Autor dolfik131313, 27.10.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí