Co když...

Co když...

Anotace: Co když se poctivost v sobectví promění, co když nám tenhle svět, dává jen znamení...

Co když se jednou probudím,
a nebudu to já.
Co když svět dlaní uhodím,
a budu se pak smát.
Co když se láska promění
ve ztvrdlost ocele,
co když to věčné vědění,
nebydlí v kostele.
A co když zhasnou hvězdičky
co v noci svítí na cestu,
co když ty krásné družičky,
zavraždí nevěstu.
Co když pak slza soucitu
už nikdy neukápne,
co když ta spousta pocitů,
se jediným pak stane.
Pak v jeden mocný okamžik
přiletí anděl zhůry,
podá nám bílý kapesník,
odfoukne noční můry...
Autor Dilla, 27.10.2006
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)) to je fakt moc milé:)) a dobrou noc, Sunny

27.10.2006 22:58:00 | Sunny

no jo, ale co když ten anděl nepřiletí a zůstane to tak napořád??

27.10.2006 19:46:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí