Jednoho (ne) všedního dne

Jednoho (ne) všedního dne

Anotace: no trochu nebáseňka

Tak co půjdem ke mně?
*Nevím.
Tak si to rozmysli.
*Fakt nevím.
Máš na práci něco lepšího?
*To nemám.
*Pořád o tom uvažuju
*Napadá mě jen,
*proč ne.
Tak pojď kotě
Bude to fajn
Moc se mi líbíš
* Tak jdeme
*Taky se mi moc líbíš
.
.
.
Bylo to…
Je zbytečný to komentovat
*Jo taky myslím
* a to jsem váhala
Já taky váhal
*No nevypadal si tak
*Asi půjdem ne?
Jo už budu muset do práce
Nebudeme to asi protahovat
*JJ. Nebudeme
*měj se krásně
Smažu si číslo asi
*Jo smaž
* asi by ti stejně bylo k ničemu
* Tak se měj krásně
Ty taky, bylo to super
Autor Melfëa, 27.10.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...před premiérou....po premiéře...bez repríz.. i to je
život

28.10.2006 14:03:00 | Edo Tralipo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí