Tulák po hvězdách

Tulák po hvězdách

Anotace: Mysl je neprozkoumaný zdroj myšlenek, pocitů, vjemů a možností. Chce to ji jen objevit.

Uzavřeli mě v potemnělé cele,
ani okno zde není.
Ke svému trápení se stavým čelem,
již nemám zázemí.

Jen duši svou trénuji,
když uzamkou tělo do kazajky,
po vesmíru pendluji
a poznávám tak příběhy či bajky.

V minulých životech se procházím,
vidím své příběhy zblízka,
spousty odpovědí nacházím,
a po světě se mi stýská.

S pocitem, který mi neseberou,
procházím svými příběhy
a příšery, které se se mnou perou,
stávají se přátely.

Svět je uzamčen za mými zdmi,
duše prostupuje různé děje,
já se přesto setkávám s lidmi
a uchovávám si jejich obličeje.

Znám již spoustu tajemství
a čas se už nevleče,
každý večer, když se stmí,
má duše někam uteče.

Jsem tulák po hvězdách,
kde objevuji svoje světy,
možná, že jsem v snách,
kde myšlenky jsou jak komety.

Člověk nezahyne pokud myslí
a překonává vyšší cíle,
já už o tom vím svý,
od těch dob, co za okny mám mříže.
Autor Ďábel sám, 27.10.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavé, malučko pro mne fantasy ... jinak sem tam je to takové rozevláté, ale to temu dává jisté kouzlo ...

15.11.2006 21:33:00 | NikitaNikaT.

...páni...minulé životy...to mě zajímá... :-)))

30.10.2006 19:55:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí