Dostal jsem roli

Dostal jsem roli

Anotace: asi mám zrovna "své dny":)

Hraju stín
zapomenuté
Odvahy
V prázdném pokoji,
Kde zašlé slávy
Z plakátů
se kouřem lámou
v ticho
vyhořelých cigaret
těch jejich krásných žen..

A vepsaný v pěšinách
Legračně dojemných snů
Se vpíjím do měkka
županů
Froté pink & slza

To za oponou zůstala jen
Z parfému,co štípe
Černobíle
neskutečná
Pantomima
A za klavír
stesku
usedla mi
Milá paní Kocovina
-dnes to bude
Asi bez potlesku
Autor Art Brasi, 06.02.2005
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí