Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: O pocitech.. Bez děje..

..
.

Všude je ticho a tma,
jen hudba hraje,
mně před očima
kostka ledu taje.

Nevím na co myslím,
ale "happy" to není,
hlavně že pak cítím
velký ulevení.

Pořád je tma,
jen hudba se z repráku dere,
mně myšlenka druhou
z hlavy rychle bere.

Hudba ztichne,
já kamennou tvář mám,
prostě sedím
a nic nevnímám.

.
..
Autor Inna Kawon, 27.10.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten pocit taky znám

18.04.2007 13:10:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí