Myšlenky....

Myšlenky....

Anotace: Každému se v hlavě nějaké honí,ale mají doopravdy význam???...Podle mě teda určitě=)

Sbírám myšlenky, v dlaních rozsypané....
Skrývají se v nich domněnky nevypsané....
A přesto jsou pro život tolik důležité...

Každá z nich tisíce slov ukrývá....
Jedna,druhá, třetí mé srdce odkrývá....
Ale já nechci jej vystavovat světu...

Dotěrný zloděj,snaží se je k sobě uschovat....
Ví, že jen tak, může mě litovat....
Když bude vědět, co v hlavě se mi odehrává....

Proto křičím do celého krutého světa,
pláču si do dlaní, šeptám: "Čeká tě odveta!"
Nechávám ho krást mé sny....

Střádám si plány, jak získat zpět své já...
Postavím se všem, vždyť nejsem na světě jediná....
Komu ukradli život...
Autor llussinka, 28.10.2006
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí