Lásko...

Lásko...

Anotace: Hodně věcí bolí, a rány plné solí, tě skolí .......

Víš lásko,
bylo smutno mi,
když koukala jsem do zimy,
budoucnost proklínala.
Nebylo horšího pocitu,
než zůstat sama stát,
na prázdném sáčku od citů,
na slovech" měl jsem rád".
Orion nesvítil a ráno vyšel pak
zakryls mi rukou oči
výhled mi zakryl růžový mrak
a svět se se mnou točil.
Víš lásko, smutno mi je
když minulost znám a přemýšlím,
víš lásko moje, co naděje je?
Myslím, že vím...
Naděje znamená uvěřit,
naděje znamená šťastně žít
naděje je i ten Orion,
samotný pán, šťastný zlom..
Autor Dilla, 28.10.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí