Poprvé, podruhé...PRODÁNO!

Poprvé, podruhé...PRODÁNO!

Anotace: o tom, jak snadno se dá prohrát všechno - život, láska nebo cokoliv kvůli pár slovům

Nechám zahynout všechny kytky
v mlhavém klišé
- kluky, co byli posláni do válek,
aby vyléčili popraskanou duši své vlády
Seškrábu si z očí zbytky
včerejších dnů
a pošlu Ti svoje srdce v obalu od čokolády
ještě horké a rozbušené
loňskou nocí.
Výjmu si z úst Tvou příchuť
z prvního políbení.
- přiletí primární rána
a bez ní to vážně asi už není
ono - sejme svýho kapitána
a vezme iluze pozůstalým!
A ještě trochu kořalky,
poezie a bohémského rádobysexu
na smrtelných postelích
možná na chvíli bez rozmyšlení
bude křičet
po něžném slůvku
naděje

"Jsme s vámi!"
Autor Jasmin de Paris, 28.10.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

perfektní!! jen si myslím, že by to nemuselo znít tolik nekompromisně. Nebo myslíš, že právě proto?

27.01.2007 21:19:00 | Mikeiro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí