SMYSL ŽIVOTA?

SMYSL ŽIVOTA?

Anotace: xxx

Oč tu běží? říkáme si -
o tělo - či o duši?
Každý tu svou pravdu máme
každý věří čemusi...

Jde o tělo v této pouti
věkem, láskou, životem -
o tělo - co se pak zhroutí
tam na hřbitov za plotem?

Jde o duši, která časem
víc a víc se košatí?
Duši o věčnosti zdá se
snad jen v ní jsme bohatí

Oč tu běží? Ptej se, chceš-li…
V zápolení s osudem
ani šediví a sešlí
moudřejší v tom nebudem
Autor koloušek, 28.10.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc dobrá básnička i obsahem.

28.10.2006 21:25:00 | s.e.n

A ten kdo nevěří je nešťastný člověk a mám pocit, že takových je čím dál víc. Opravdu pěkným způsobem vyjádřený hluboké myšlenky. Klobouk dolů

28.10.2006 21:02:00 | teckifr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí