Sny....

Sny....

Anotace: Co pro nás znamenají sny?...myslím že mnoho....

Sny schovávajíc se v peřinkách...
Zobrazují můj život ve vteřinkách....
Ukazují mi cestu jakou se dát....

šlapu si po nich,stejně jak po štěstí...
Vím,nic dobrého,pro mě to nevěstí...
Přesto nechci přestat snít....

Každý večer mít na růžích ustláno....
Toho štěstí není mi dopřáno....
Kdo tenhle život má žít?

Uschovám ten nejkrásnější sen...
Nenechám ho uniknout ven....
Z truhly plné vzpomínek....

Jen tak můžu zůstat na světě....
Sny mi přiletí na krásné kometě....
A tak se splní každé mé přání...
Autor llussinka, 29.10.2006
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad tam má být nenechám, třeba taky nenechme koukni na to pls a ti to neupravuju špatně

29.10.2006 09:14:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí