Velký závod

Velký závod

Anotace: tuhle úvahu jsem jen tak narychlo vymýšlela, kvůli tomu, že po mně jedna kámoška chtěla něco do památníku, ale vzhledem k tomu, že jsem antitalent na kreslení, tak jsem vymyslela tohle:

Život je jako jeden velký závod,
až v cíli poznáš jestli za to stál,
neexistuje na něj správný návod,
nejde aby si s ním člověk jen tak hrál.

Važ si všeho co Ti život dal,
ostatní třeba takové štěstí nemají,
vždyť i vzpomínky jsou vzácný dar,
někteří takové dobro vůbec neznají.

Važ si i toho zlého co Tě v životě potkalo,
po čase poznáš jak Tě to posílí,
pochop, že bez pádů by se žít nedalo,
povznes se nad tím jako motýli.
Autor Pavluschka~2, 29.10.2006
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí